ATG tillsammans

Vill du vara med i något av våra ATG tillsammanslag? Vill du skapa, spela och vinna tillsammans? Kolla in våra lag och se vilket som passar dig bäst! Alla våra lag använder självklart statistiken från Estable.se som grund för alla sina kuponger.

Daniels Lag

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit intresserad av spel. I ett antal år under sent 00-tal/tidigt 10-tal försörjde jag mig uteslutande på poker. Travet har funnits med länge i bakgrunden men under pandemin växte sig intresset starkare. 

Mitt Tillsammanslag för Estable/Travinsikter kommer alltid att lägga spelvärde i fokus. Estable generellt och Estables Loppsimulator i synnerhet är en viktig pusselbit när jag analyserar loppen. Främst för att få stöd till övriga analyser och för att identifiera jämna och skiktade lopp. Därtill lägger jag mängder av timmar i ATG:s lopparkiv.

En andel kommer alltid kosta 100 kr, och det kommer alltid vara matematiska system. Häng gärna på!Gå med i Daniels Lag här

Armins Lag

Fotboll har stått på min lista nästan hela livet när det kommer till spel och utövande av sport. Travet har fått mig att öppna upp ögonen för en helt ny sport och jag är så tacksam att travet kom in i mitt liv just när det när det var som mörkast i världen med coronapandemin.

Nu brinner jag heltid för travsporten och så fort startlistorna släpps inför helgens V75 omgång så börjar jag att läsa på. Estable och framförallt loppsimulatorn är en viktig del i mina analyser. Estable ger mig en stor fördel då jag inte missar viktig information som är av stort spelvärde. Information som kan vara avgörande för att hitta den där lågt streckade hästen som ingen annan tror på. Intervjuer från kuskar/tränare och andra utrustningsändringar är självklart med i tankarna när jag analyserar loppen och skapar kupongen.

Mitt ATG-TILLSAMMANS lag kör reducerade system, med minst två utångshästar som krav. Hög utdelning ska alltid finnas med i skapandet när spelet ska läggas för att vi ska kunna nå miljonerna tillsammans! I mitt lag så har ni alltid en engagerad och positiv lagkapten! En andel kostar alltid 50 kr. Välkomna in i jakten på miljonerna!
Gå med i Armins Lag här
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.