Om estable

Allt du behöver för att enkelt hitta dina vinnare!

Estable.se är en travtjänst med smart travstatistik och insikter. Med den senaste tekniken samlar estable in, bearbetar och presenterar travinformation - på ett helt nytt sätt. Estable är en startup, som har vuxit mycket på kort tid. I travvärlden är vi fortfarande en relativt liten aktör, men vi räds inte att utmana. Vill du också kunna lägga riktigt bra spel på egen hand?

Vi gör det enklare för dig att ta smarta beslut! På estable.se kan du ta del av vår gratis rank för alla travlopp - eller bli premiummedlem för endast 49 kr/mån och få tillgång till mängder av statistik, premiumparametrar i Loppsimulatorn, historisk loppdata, inbördes möten och annan avgörande info. Läs mer nedan om allt du får som premiummedlem!

Vilka ligger bakom estable?

Vi på estable är ett blandat gäng glada trav- och sportfantaster, som också älskar teknik. Efter att otaliga gånger ha frågat oss varför det alltid skulle vara så krångligt att hitta bra info föddes idéen till ett smartare sätt att lira trav. Estable har sedan växt fram tillsammans med stöd från investerare, inbitna travnördar, erfarna travfamiljer, amatörtränare och glada spelare. Som en startup som fortfarande växer och utvecklas har vi stora drömmar för framtiden.

Gratis tips & analyser på travinsikter.se!

Här, i tipsbloggen, bjuder vi på massor av travtips, travstatistik och andra tips och trix från estable.se. Ibland är det vi från estable som har gjort analysen, ibland delar våra medlemmar med sig av sina spel och ibland är det någon av våra andra vänner som tipsar. Vi delar också travnyheter från Kanal75, för att du alltid ska vara uppdaterad.

Allt detta finns på estable.se

estables smarta travstatistik är visuell och enkelt att förstå

Travinformation - enkelt och visuellt

Estable använder den senaste teknologin för att samla in stora mängder travinformation och omvandla den till smart och visuell kunskap. Här hittar du allt du behöver veta. Från unikt beräknad ranking till resultat, odds, segertider, placeringar, prispengar, dagsform och mycket mera.
På estable finns statistik om inbördes möten.

Jämför dina favorithästar

Jämför hästar och ta smartare beslut! På estable kan du enkelt jämföra bland annat rekord, tider och tidigare resultat på distansen samt spårstatistik från respektive bana, distans och startmetod. Djupdyk i inbördes möten och bli ännu säkrare på dina vinnare.
estables triggers ger dig tillgång till viktig info snabbt.estables triggers ger dig tillgång till viktig info snabbt.

Upptäck unik information

Gillar du att veta mest? AI ger oss nya möjligheter att upptäcka unik information, som annars hade varit dold. Våra Triggers ger dig den där extra informationen, som kan vara helt avgörande när du ska sätta dina streck.

Allt från startlistor till bongar - på ett ställe

Glöm att surfa runt på olika sajter för att få tag i bra info. Här hittar du överskådliga startlistor med lättbegriplig och uppdaterad information. V75, V86 och V64 är bara några av spelformerna - hos oss får du info om du lopp och spel från hela världen! När du hittat dina vinnare skapar du enkelt din bong hos oss. Klicka sedan på direktlänken till ATG för att lämna in den.

Som premiummedlem får du allt detta - för endast 49 kr/mån!

Som premiummedlem på estable får du tillgång till mängder av avgörande travstatistik och insikter, bland annat:
• Liveuppdaterade startlistor & resultat från hela världen med smart och visuell travfakta.
• Premiumparametrar i Loppsimulatorn och möjlighet att vikta parametrar, för en egen unik travrank.
• Triggers, information som kan vara avgörande för din analys men som kan vara väldigt svår att hitta på egen hand.
• Inbördes möten och möjligheten att göra detaljerade jämförelser av hästar i ett lopp.
• En unikt beräknad ranking, som bygger såväl statistik som artificiell intelligens.
• Hästens, kuskens och tränarens form.
• Information om odds- och streckkurvor, rekord- och vinnartider.
• Spårstatistik.
• Detaljerad information om varje häst, med vinst- och placeringsprocent, skoinformation, typ av sulky, prispengar och mycket mer.
• Lopp- och hästkommentarer från andra medlemmar på estable.
• Nyheter från travvärlden.

Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.