Kundomdömen

Några ord från våra användare

Mycket trevligt, på Estable finns det man önskar, presenterat på ett bra sätt. Superintressant att se inbördes möten och spårstatistik - det kommer verkligen att spara tid! Jag kommer att jämföra hästar på Estable alla gånger!

Roland P
Jag har använt Estable sen juni 2020 och tycker det är ett jättebra verktyg för att själv ranka hästarna, se statistik eller minimera risken för att missa en bra häst som är väldigt lite spelad. Tycker Estables ranking är bra och väldigt ofta är vinnaren inom topp 4.

Sara J
Jag är total nybörjare på trav, men provade estable och vann då 4,5k på V75. Tack!

Ivan D
Estable ger bra och lättförståelig statistik som input i dina analyser mot travvinsterna.


Johnny S
Rankingen är helt unik. Estable hade förstarankat en häst som var spelad till 8%! I Triggern såg vi dessutom att "Goopen" klev upp i sulkyn för första gången. Med en sån kuskförstärkning spikade vi - och det gick hem!

Kalle L
Estable ger en snabb överblick och är en bra informationskälla för djupdykning. Jag använder estable först i analysfasen, kollar deras ranking och staplarna. Därefter mer specifikt på varje häst, antal lopp på distansen, jämför häst mot häst etc. Gillar det visuella!

Raija Z
Jag blev positivt överraskad av estable! Mycket information är samlad och visualiserad på ett snyggt sätt, enkelt. Riktigt bra tjänst!

Andreas L
Ett komplett verktyg för överblick av trav.

Robert
Jag gillar verkligen estable. För mig är det ett bra verktyg som alltid är på. Ofta kan jag välja bort hästar med höga galopprocent som jag kanske annars missat och fått med. Jag gillar också era triggers. Att få kommentaren "körs av Mats Djuse för första gången" får mig att haja till, sån info är lätt att missa med över 100 hästar i en omgång.

Jimmy A
Riktigt bra travtjänst. Mycket bra info.

Joakim E
Jag gillar estable väldigt mycket! Har använt er i lite över 1 år nu och gett mig mycket bra pengar till mina andelsköpare.

Andreas
Använde mig av loppsimulatorn för första gången förra lördagen 30/4 då jag också inte haft tillräckligt med tid att grotta ner mig i varje avd. Belöningen blev 1 rad med 6 rätt och 9 st rader med 5 rätt.

Johan Carl P
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.