estable nytt
2022-03-16

Loppsimulatorn - nästa steg

Med hjälp av er feedback och tankar i vårt test häromveckan jobbar vi nu för fullt vidare med Loppsimulatorn. Vad vill du att den ska innehålla? Svara här och ha chans att vinna utlottningen av ett Superpresentkort värt 250 kr!

Vad roligt att du är intresserad av vår loppsimulator!

Vi jobbar för fullt med att utveckla den första versionen av verktyget, som kommer ge dig möjlighet att göra en personlig travrank och samtidigt enkelt bedöma och jämföra hästarnas olika styrkor och svagheter. Du får själv välja vilka parametrar du tycker är viktigast och se hur de påverkar hästarna i loppet, baserat på statistik.

För att göra verktyget så bra som möjligt vill vi gärna höra dina tankar! Vilka egenskaper hos en häst får vi bara inte missa? Vill du hellre spara dina egna inställningar än ta del av en experts? Låt oss veta!

Vi har förberett några enkla frågor, som tar ca 5 min att svara på. Dessutom får du chansen att delta i utlottningen av ett superpresentkort värde 250 kr!

I enkäten visar vi bilder på konceptet vi jobbar med. I mobil kan bilderna upplevas som små och svåra att tyda. Svara utifrån bästa förmåga. Enkäten är helt anonym.

Till enkäten
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.