V75
Hagmyren
Top 7
2022-09-09

TOP 7 Hagmyren: Spiken som ger oss chans på en fin rollerpot med hela 2,3 miljoner!

En stor rollerpot väntar oss på det populära spelet TOP 7 och vi ska försöka plocka hem den stora potten. Vi kommer att sätta en spik och den blir grunden för systemet! Missa inte hur systemet kommer se ut och vem det är som behärskar distansen bäst! Nu kör vi igång!

V75-5, 2140m autostart, STL Klass I, TOP 7

1a pris 110.000 kr

Klass I kommer att stå för underhållningen när vi ska försöka pricka de sju första hästarna i rätt ordningsföljd på TOP 7 spelet. Vi bjuds på en stor rollerpot med hela 2,3 miljoner! Ett offensivt upplägg med en spik i första. Många hästar kommer med bra prestationer, och vi har hittat några som sticker ut i mängden.

Vem behärska distansens bäst?

Under parametern ”distans” på loppsimulatorn finner vi 1 KAPTEN BRODDE som högst rankad, och är spiken för det offensiva upplägget. Hästen trivs bra med Kihlström och sköter han sig blir han svårfångad. Lurigt med spår 1 bakom bilen men den chansningen får man ta! Strax bakom är den duktiga tysken 7 HERMAN HAZELAAR till följd av den starke 11 FEROX BRICK. Fin information som vi tar med oss och bygger upp systemet på.

Kolla in Loppsimulatorn härHar vi några som är extra fartfyllda?

Enligt loppsimulatorn när vi använder parametern ”hastighet” får vi fram den genomsnittliga hastigheten de sex senaste månderna. Här ser vi 3 VIVA LA VIDA FACE som rankas etta till följd av det enda stoet i fältet, 8 SPECIAL TOPMODEL. 6 THE WORLD IS MINE rankas trea och där bakom har vi fjärderankade 5 MIZAI som äntligen fått ett vettigt spår, kan blir farlig med rätt resa.


Ni som vill köpa andelar i TOP 7 systemet kan klicka här!


Lycka till med era TOP 7 spel och jag hoppas att ni lyckats hitta de rätta dragen!

Köp andelar i top 7 här
Armin Suljanovic


Kolla in estables rank
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.