V75
Jägersro
Top 7
2022-09-02

TOP 7 Jägersro: Tuff omgång med en rollerpott på 1,9 miljoner

Jägersro står som värd för helgens trav där vi har dubbla V75. Söndagen bjuder på svenskt travderby och lördagen har en stor jackpot på 54 miljoner! Vi fokuserar på lördagens TOP 7, där vi ska hjälpa er att hitta alla sju hästar i rätt ordningsföljd! Vi vet vilka spår som presterat bäst på Jägersro och vilken häst som kommer med form. Missa inte analysen och systemförslaget på TOP 7 spelet!

V75-5, 2640m autostart, TOP 7

1a pris 110.000 kr

Klass I ska göra upp över 2640m i den femte avdelningen som innehåller det populära TOP 7 spelet! Här har vi många hästar som kommer med bra prestationer och väldigt bra placeringar på de senaste loppen. Vi har hittat fina motbud till favoriten!

Vilken häst har bäst form?

Vi ska börja med att ta fram hur formen ser ut för samtliga i startfältet och använder oss av loppsimulatorn med parametern hästens form. Här ser vi att avdelningens favorit 9 FARFARS DREAM är den häst med bäst form till följd av lågt streckade 8 HOLDFAST AM och andrehandsfavoriten 3 RAMPANT. Hästarna 10 WOOGIE BROLINE, 6 ZINFANDEL och 2 MAMANEEDSHISMONEY rankas väldigt jämnt på fjärde, femte och sjätteplats!

Spårets betydelse på Jägersro?

På Jägersro är det vinklad startbilsvinge som i praktiken innebär att hästarna med startnummer 6, 7, 8 får ett försprång i startögonblicket. Här har spår 8 störst fördel och därefter spår 7 sen 6. Nu när vi har ett långlopp så kanske inte starten är den mest avgörande faktorn. Vi slår ett öga på vilka spår som är heta på just Jägersro över den aktuella distansen. I loppsimulatorn under parametern ”spår aktuell bana” kan vi få fram spårets vinster och placeringar på aktuell bana och distans. Samtliga hästar på topp tre är lågt streckade och vi börjar med 1 ROBTHEBANK som har spåret med flest vinster till följd av 5 DYNAMIC TWISTER och 7 WITHOUT A DOUBT. Här ser vi att det endast är spår 7 som rankas högt mot de övriga spåren som hade en fördel vid startbilens vinklade vinge.

Systemförslag TOP 7

Spelet går ut på att du ska få de 7 första hästarna i ett lopp i rätt ordning. Med 7 rätt har du chans på storvinst men redan när de 2 första hästarna är rätt blir det vinst. Det finns både fasta system och egna system som man kan sätta ihop. Vi kommer att använda oss av ett system som kostar 576 kr. Det egna systemet kräver att vi har hästarna med placeringarna 1-3 och 4-7 utan inbördes ordning.


Har du hittat dina fina speldrag inför helgens TOP 7 omgång?

Systemförslag
Armin Suljanovic
Kolla in alla statistik till top 7 här
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.