V64
Eskilstuna
2022-02-01

V64 med extra jackpot - 3 snabba tips

Ikväll är det V64 med extra jackpotmiljoner i potten! Värd är Eskilstuna med sitt 182 m långa upplopp. I startlistorna hittar vi flera yngre, mer oprövade hästar, vilket bjuder in till en spännande omgång med tydliga favoriter och troligen god skrällchans. Vi har plockat ut 3 intressanta hästar, som alla sticker ut på något sätt. Läs tipsen här!

V64, Eskilstuna, 2022-02-01

Högst andel topp 3-placeringar

har 6 Macy i V64-3. Det 4-åriga stoet från Finland gör nu sin första start i Sverige och i Katja Melkkos regi. Hon har vunnit totalt 7 av 11 starter, men gick senast (i början på december) inte helt klockrent och slutade oplacerad. Inte startat på 56 dagar. Trots frågetecken på formen, stor favorit i loppet.

Bäst hästens form

i kvällens V64 har 5 Lino Band i den inledande avdelningen. Senast tog han sin första seger och gjorde det bra. Dessutom rankad 1a av estable.

Viktiga triggers

finns hos 6 Profinitif i V64-5. En stabil häst med väldigt lite galopp och som i loppet har bäst rekord på lång distans, sett till det senaste året. Avslutade fjolåret med vinst. Han har dock ej startat på 62 dagar, då han ströks från lopp i mitten på december. En liten varningsflagga för formen, men det är en kapabel häst som absolut kan gå och vinna direkt.

Bli estable premium och ta del av ännu mer statistik!
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.