V75
Romme
2022-10-28

V75-6: Kan Loppsimulatorns etta bära pengarna redan nu?

I jämna lopp som kan spårlottningen vara direkt avgörande. Vi har hittat en rolig lösning som höjer systemets potential rejält. Häng på!

Loppsimulatorns etta är faktiskt bara en i mängden

Etta i Loppsimulatorn är 4 Gordini Brick. Givetvis startar hästen med viss chans, men vi köper inte riktigt att han ska rankas först i loppet. Hästen har fått snabba pengar på sig då han vann 150 000 kr i förra starten. Även om han vann så var inte intrycket kanon, och nu har han dragit ett av de sämsta spåren.

Till Loppsimulatorn


Spets och slut? Kanske, men vi kan inte ignorera Estables potentiella skräll

Desto mer har vi fastnat för Loppsimulatorns tredjerank 6 Global Crusader. Hästen har toppform, vilket identifieras i den finfina triggern Global Crusader har 4 raka vinster. Från springspår ses han som spetsfavorit och därifrån ska han sedan slås. Procenten börjar dock bli oroväckande hög och till över 40 % tycker vi det finns värde i att gardera. Mycket tidig bakom är 7 J.S. Peaky Blinders, som rankas tvåa i Loppsimulatorn. Som streckad till ynka 3 % identifierar Estable honom helt korrekt som Potentiell skräll. Han kan vinna på många sätt, och om kusken prickar starten hyggligt bör hästen få en bra resa i främre träffen. På en bana som Romme med sitt relativt långa upplopp och nu när hösten har kommit är det inte lika lätt att rinna undan från spets, då är en häst som J.S. Peaky Blinders ett kul streck. 

Se alla Triggers i Loppsimulatorn


Perfekt smygläge och ett tidigt streck

Detsamma gäller även sjätterankade 1 Babsans Bankir. I triggerlistan ser vi att hästen har såväl bäst vinnartid som rekordtid över distansen. Från spår 1 är han garanterad en bra resa, och även om han inte lär hålla upp spets är han ett tidigt streck på kupongen. 


Genom att välja bort de betrodda skapar vi potential för systemet

Vi tycker detta är ett väldigt roligt spellopp. Har man stor spelkassa och framförallt om man har hittat lite mer skrällbetonade spikar i andra lopp kan man med fördel helgardera loppet. En annan rolig lösning är att chansa bort de betrodda bakom favoriten, då det finns tydliga minus på dem. Gordini Brick har vi redan nämnt. Femterankade 5 Ruger, spelarnas andrahandsfavorit, är en mycket kapabel häst men inte helt jämn och dessutom strulig. Kollar vi i Estables standardrank ser vi att galopprocenten är hisnande 38 %. Att då vara streckad till 18 % från spår 5 känns mastigt. Genom att ta sig an loppet på det här sättet, dvs att sätta några av de betrodda på bänken och istället gardera med skrällar så höjer vi potentialen på kupongen på ett bra sätt, utan att kostnaden drar iväg. En bra strategi på mindre system!


Lycka till med loppet och omgången i sin helhet. Ta gärna en andel för 100 kr i mitt Tillsammanssystem för Estable. 6 rätt förra veckan och med mersmak!

Daniel Göthberg

Se allt inför Romme här
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.