V86
Jägersro
Solvalla
2023-03-01

V86 Solvalla/Jägersro: JACKPOTOMGÅNG 18 miljoner

Kvällens V86 omgång delas mellan Solvalla och Jägersro som bjuder på fina men svårlösta lopp. En fin jackpot med hela 18 miljoner kronor till en ensam vinnare. Intresset lär vara stort denna afton och vi ska försöka att hitta en trygg spik, men också en skräll. Nu kör vi!

En klar spik i första avdelningen?

Offensiv inledning på kupongen där vi riktar blickarna mot favoriten 3 MIDNIGHT SPECIAL. Hästen kommer med två raka vinster och dessa är tagna just på Jägersro där hästen verkligen inte har fått det serverat under loppen. Nu med ett bättre utgångsläge och Takter siktar nog på att skicka från start och sitta i spets tidigt. Svårslagen då? Fri balans gäller nu och det skriker rött i startlistorna samtidigt som skorna sitter kvar på 3 Midnight Special, men det är knappast ett minus. Favoriten trivs över distansen och har även spårstatistiken på sin sida när vi använder parametrarna distans och spår aktuell bana.

Tidiga motbud är andrarankade 6 DONTLOOSEMEMATE till följd av 7 CHAP A.P och 2 ZINFANDEL som sällan gör en dålig insats. Den förstnämnda har vunnit över favoriten två gånger tidigare. 4 WITHOUT A DOUBT står bra inne och kan överraska med rätt resa, ska med vid gardering.

Ställ in dina parametrar i Loppsimulatorn

Skrällchans i andra?

Skrällen hittar vi i den andra avdelningen när vi beger oss till huvudstaden och nordens största travbana, SOLVALLA! Hästen har haft ett skadefyllt år 2021/2022 men ska nu med tre lopp i kroppen vara på god väg. Som derbyfinalst har hästen mött bland annat Hail Mary, Don Fanucci Zet och Aetos Kronos där han fick nöja sig med en sjätteplats, som nästan kan räknas som vinst mot dessa stjärnor. Vi får inte glömma att hästen även var finalist i sprintermästaren samma år.. Ja vem kan det vara? Självklart är det 4 VÄSTERBO LEXINGTON som tränas av Robert Bergh. Rikard Skoglund har kört hästen tidigare och med ett perfekt spår bakom bilen lär han trycka av den som en Tesla Model S Plaid med launch control. Barfota runt om är ett STORT plus och vi bör se några extra växlar idag.

Vi fokuserar på spår aktuell bana och tränarens form när vi slänger oss över till Estables loppsimulator. Här ser vi att hästen rankas etta till följd av  3 COOL KRONOS, 5 G.K.JUSTUS och 6 DREAM CREATION som dessutom får Magnus A Djuse upp för första gången!

Till LoppsimulatornHär kan ni ta rygg på kvällens V86 system

Armin Suljanovic

Till omgången
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.