V86
Bergsåker
Solvalla
2023-01-25

V86 XPRESS Bergsåker/Solvalla

En delad omgång med mycket fina lopp utlovas ikväll när Bergsåker och Solvalla delar på V86 tävlingarna. Häng med för att hitta kvällens vinnare!

Köp en andel inför kvällens V86 omgång här

Den solklara spiken?

V86-1, 2140m autostart

Daniel Wäjersten hade uppvisning senast på V75 Östersund och mycket talar för att han inviger kvällen med en vinst på hemmaplan. 3 BYRON FACE kommer med två raka vinster på just Bergsåker. Nu är hästen favorit igen till höga 70%. Här verkar spelarna vara överens, men vad säger loppsimulatorn? Vi använder parametrarna kuskens form, galopp och distans. Här ser vi att kvällens storfavorit är befogad när den rankas in som etta. För den som garderar upp sig i den första avdelningen bör man ta hänsyn till andrarankade 10 ZOROCCO YAMOZ och tredjerankade 2 FLAP SETTINGS som körs av Ulf Ohlsson.

Till LoppsimulatornFavoriten gynnas av strukna hästar


V86-4, 2140m autostart Treåringslopp

Treåringarna ska göra upp över 2140m med bilstart. Magnus A Djuse är utvilad efter en semester i Thailand, nu är han favorit bakom 8 GLOBAL ETALON. Två strykningar resulterar i spår 6 för favoriten och detta kan vara avgörande. Spåret rankas in som fyra när vi använder enbart parametern ”spår aktuell bana”, men här vill vi gräva lite djupare. Med endast treåringar i startfältet kan det vara bra att ta hänsyn till parametrarna hästens form, galopp, distans, spår aktuell bana och senaste tid. Stjärnkusken Magnus sitter lugnt ner när han rankas in som etta till följd av 2 MADEWITHLOVE och 4 NI HAO BROS. Se upp för fjärderankade Lady Cheri med Jorma Kontio som såg fin ut senast!

Ställ in dina parametrar i Loppsimulatorn

Lycka till med era spel ikväll!

Armin Suljanovic
Till omgången
Till estable.se

Vill du prenumerera på estables nyhetsbrev och få gratis tips?

Genom att klicka på Prenumerera bekräftar du att du läst vår Integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Tack! Du kommer nu motta estables nyhetsbrev.
Oj! Något blev fel. Prova igen.